Kartläggning 29/11 inför byte av köksstammar

Nu börjar detaljinventeringen av våra lägenheters köksstammar. Våra projektledare behöver tillgång till alla lägenheter i huset, även de lägenheter som inte har stammar som ska bytas (t ex där köksstam är omledd till badrumsstam). Om du inte är hemma den 29 november så behöver du därför se till att de kommer in på annat sätt. 

Som vi redan informerat om kommer tre av fyra köksstammar i huset bytas under 2024. Bytet gäller i lägenheter med nummer som slutar på 1, 2, 3, 5 och 6 (alltså inte lägenheter som slutar på 4). För bottenvåningen berörs lägenhet 1005 och 1006 men vi behöver inventera även 1004 då stammen delas med hyreslokalen.

Inför stambytet har styrelsen tagit in offerter för projektledare och därefter valt att anlita Raksystems/Projektledarhuset och Christian Branting/Anders Wiktorsson för att inventera arbetets omfattning, göra anbudsförfrågan och sedan själva leda stambytet.

Det första steget i arbetet är att Raksystems nu gör en kartläggning av vad som behöver göras. Så snart detta är klart och sammanställt återkommer vi med information om tänkt tidsplan och hur vi som boende berörs. Information kommer både skriftligen och muntligen via ett informationsmöte.

Kartläggningen kommer ske den 29 november från klockan 08 och vi behöver under dagen tillträde till samtliga berörda lägenheter.

Vi börjar i källarutrymmet/allmänna utrymmen och därefter uppifrån och ned varför det är svårt att ange en mer exakt tid för specifika lägenheter.

Kan du inte vara hemma denna dag behöver du lämna väl märkta nycklar i kuvert till Eva Gozzo senast måndag den 27 november. Märk själva nyckeln, skriv lägenhetsnummer och namn på kuvertet och hur du vill få tillbaka din nyckel (om vi kan lämna den i brevlådan efter avslutad inventering el om du önskar personlig överlämning).

Vid frågor om detta kontakta Ulrika Ljung Faxen (0733-461254 alt ulrikaljungfaxen@gmail.com) eller Mikael Bååth (072-7107602 alt mikael.bath@gmail.com) eller Christian Branting på Raksystems (christian.branting@raksystems.se).

Bästa hälsningar

Styrelsen för Brf Pontonjären 3